Artikelen

Herhaalde oproep: verkenning roken en de JGZ

Laatste kans: doe mee aan verkenning Roken en de JGZ en maak kans op gratis e-learning

Welke knelpunten en behoeftes hebben JGZ-zorgprofessionals (0-12 jaar) bij het bespreken van "(mee)roken" met ouders? En wat hebben managers/stafmedewerkers nodig om dit thema te beleggen binnen de JGZ-organisatie? Deze vragen staan centraal in de verkenning ‘Roken en de JGZ’ van het Trimbos-instituut. Betrokken partijen zijn GGD-GHOR, ActiZ, NCJ, AJN en V&VN; zij onderschrijven het belang van deelname aan het onderzoek. http://www.trimbos.nl/jgz

 

Inmiddels hebben al bijna 400 JGZ-zorgprofessionals en ruim 50 stafmedewerkers de vragenlijst ingevuld. Het Trimbos-instituut is erg blij met alle input en gebruikt deze om ondersteunende (voorlichtings)materialen te ontwikkelen. De vragenlijst staat nog tot 15 oktober online. Geef ook uw mening en maak kans op gratis toegang tot de nieuwe multidisciplinaire e-learning Rookvrije Start!

Om een goed beeld te krijgen van waar JGZ-breed behoefte aan is, is het belangrijk dat zoveel mogelijk JGZ-organisaties de vragenlijst invullen. In het bijzonder worden stafmedewerkers uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Jeugdverpleegkundigen

Gepubliceerd:28-09-2017
Aantal keer bekeken:42

Reactie(s)
Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: