Artikelen

Meld je aan voor het testpanel Toolbox Indicatieproces

In het kader van het project  'Ondersteuning bij de verpleegkundige indicatiestelling’ heeft V&VN een Toolbox Indicatieproces ontwikkeld. In deze toolbox zijn hulpmiddelen opgenomen die de wijkverpleegkundige kunnen ondersteunen bij het in kaart brengen en evalueren van de zorgvraag en -behoefte van de cliënt als onderdeel van het verpleegkundig proces. Je kunt bij een hulpmiddel denken aan de TFI (kwetsbaarheid) of bijvoorbeeld de EDIZ (overbelasting mantelzorger). Voor de selectie van de hulpmiddelen is gekeken naar de praktische bruikbaarheid en wetenschappelijke onderbouwing. Wijkverpleegkundigen die zorg indiceren en organiseren, worden van harte uitgenodigd zich voor het testpanel aan te melden.  

 

Testfase

De testfase loopt vanaf 11 december 2017 t/m 28 januari 2018. Het doel van deze testfase is om de bruikbaarheid, handzaamheid en volledigheid van de toolbox te testen. Op basis van de feedback zal de toolbox worden aangepast en per februari 2018 voor alle wijkverpleegkundigen beschikbaar gesteld worden.

 

Enthousiast?

Wil je deelnemen aan het testpanel meld je dan aan bij Donja Mijnarends, d.mijnarends@venvn.nl.  Bij de bevestiging ontvang je een link naar de testversie van de toolbox.

 

Bij vragen en/of meer informatie over het project neem gerust contact op met Conny Bouwer, projectleider, cbouwer@projektcy.nl; mobiel 06 28 77 12 17.

Lees ook:

Een plek met hulpmiddelen voor indiceren van wijkzorg
Meld je aan voor klankbordgroep hulpmiddelen indicatiestelling

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Wijkverpleegkundigen

Gepubliceerd:06-12-2017
Aantal keer bekeken:116

Reactie(s)
Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: