Artikelen

Congres afdeling M&G, wie denkt mee?

Heb je leuke ideeën voor sprekers en workshops? Heb je een paar uur per maand beschikbaar om met ons mee te denken? Vind jij het leuk om samen met enthousiaste collega's en het bestuur van de afdeling Maatschappij & Gezondheid toe te werken naar een geslaagd congres? Dan zijn wij op zoek naar jou! De afdeling M&G zoekt enthousiaste verpleegkundigen voor de congrescommissie voor het congres van 2018.

In 2018 organiseren wij voor de derde maal ons tweejaarlijks congres M&G. Een congres door en voor de achterban. Een congres met alle vakgroepen  en dus voor alle leden van de afdeling Maatschappij & Gezondheid: jeugdverpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, casemanagers dementie en verpleegkundigen openbare gezondheidszorg.

 

Gezocht: enthousiaste verpleegkundigen M&G
We zoeken verpleegkundigen M&G, die willen meedenken en beslissen over de inhoud van een leuke inspirerende en energie oplevende dag. De congrescommissie komt maandelijks bij elkaar in Utrecht. Uiteraard ontvang je van ons daarvoor een reiskostenvergoeding.

Ervaring met het organiseren van congressen is niet nodig, wel veel enthousiasme om samen met collega's uit de afdeling aan de slag te gaan, zodat we ook in 2018 weer een mooi en inhoudelijk programma kunnen samenstellen.    

 

Aanmelden
Vind je het leuk om deel te nemen aan de congrescommissie, meld je dan aan via mgz@venvn.nl. Meer informatie over de commissie vind je hier.

Thema congres
Heb je ideeën of wensen over een thema van het congres laat het ons dan ook weten via mgz@venvn.nl

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws M&G

Gepubliceerd:05-07-2017
Aantal keer bekeken:642

Reactie(s)
Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: