Artikelen

Evaluatie jeugdwet, enquête voor professionals

Evaluatie jeugdwet

Op verzoek van het ministerie wordt een (tussen)evaluatie gedaan naar de Jeugdwet. Het doel daarvan is vooral om de ontwikkelingen die in gang zijn gezet met de invoering van de Jeugdwet - positief of negatief - zichtbaar te maken. Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut lees je meer over de tussenevaluatie.

Stem van de professional

Jeugdverpleegkundigen werken nauw samen met professionals in de jeugdhulp en voeren binnen verschillende gemeentes ook taken uit binnen de preventieve jeugdhulp. De gezamenlijke beroepsverenigingen waarvan de leden (deels) werken in de jeugdhulp en jeugdbescherming vinden het belangrijk dat ook de stem van de professionals en hun beroepsverenigingen krachtig wordt gehoord.

Daarom brengen we met deze enquête zelf in kaart wat de komst van de Jeugdwet voor professionals betekent. Begin 2018 sturen we de resultaten van de evaluatie aan de Tweede Kamer. Daarmee laten we het geluid van de professionals horen!

Daarom brengen we met een enquête in kaart wat de komst van de Jeugdwet voor professionals betekent. Begin 2018 sturen we de resultaten van de evaluatie aan de Tweede Kamer.

Laat het geluid van professionals horen en vul de enquête in:

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Jeugdverpleegkundigen

Gepubliceerd:10-07-2017
Aantal keer bekeken:22

Reactie(s)
Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: